Young Hema

over Young HEMA

wat is Young HEMA?

Young HEMA is een netwerk voor en door jonge professionals die bij HEMA werken. Alle collega’s tot en met 35 jaar oud in winkelmanagement, op het kantoor of in het distributiecentrum kunnen meedoen met onze activiteiten.

Op deze manier willen we jonge collega’s kennis laten maken, kennis laten delen en deze collega’s nét dat beetje extra enthousiasmeren om bij HEMA te (blijven) werken. Hoe tof is het dat er meer dan 19.000 mensen bij HEMA werken die allemaal een eigen verhaal hebben? Precies. Heul. Daarom willen we connecties tot stand brengen. Dat doen we tijdens verschillende evenementen. Niet alleen netwerkborrels, maar ook informatieve lunchupdates, vrijwilligersactiviteiten, workshops en trainingen, sportevenementen en de infameuze Retail Trip. 

Young HEMA bestuur

Young HEMA is een organisatie voor en door jonge HEMA collega’s. Het bestuur bestaat meestal uit 5 enthousiaste collega’s, die maximaal 2 jaar lang onderdeel van het bestuur mogen uitmaken. Zo zorgen we ervoor dat het bestuur vernieuwend en jong blijft. Het bestuur bepaalt de agenda, organiseert evenementen en beheert bijbehorend budget. Daarnaast schakelt het bestuur met de directie, in het speciaal met CPO Filippien Wagenmakers, om de ideeën en suggesties van onze leden kenbaar te maken.

board

Anouk van den Berg

Voorzitter

Sophie Cooijmans

Budget

Laura Geluk

Activiteiten + social

Robbert Kolhoff

Activiteiten

Melissa Faassen

Communicatie

Daan Zwetsloot

Activiteiten

sponsor

Filippien Wagenmakers

CPO HEMA