Young Hema

over Young HEMA

wat is Young HEMA?

Young HEMA is een netwerk voor en door jonge professionals die bij HEMA werken. Alle collega’s tot en met 35 jaar oud in winkelmanagement, op het kantoor, in het distributiecentrum of in de bakkerijen kunnen meedoen met onze activiteiten.

Op deze manier willen we jonge collega’s kennis laten maken, kennis laten delen en deze collega’s nét dat beetje extra enthousiasmeren om bij HEMA te (blijven) werken. Hoe tof is het dat er meer dan 19.000 mensen bij HEMA werken die allemaal een eigen verhaal hebben? Precies. Heul. Daarom willen we connecties tot stand brengen. Dat doen we tijdens verschillende evenementen. Niet alleen netwerkborrels, maar ook informatieve lunchupdates, vrijwilligersactiviteiten, workshops en trainingen, sportevenementen en de infameuze Retail Trip. 

Young HEMA bestuur

Young HEMA is een organisatie voor en door jonge HEMA collega’s. Het bestuur bestaat meestal uit 5 enthousiaste collega’s, die maximaal 2 jaar lang onderdeel van het bestuur mogen uitmaken. Zo zorgen we ervoor dat het bestuur vernieuwend en jong blijft. Het bestuur bepaalt de agenda, organiseert evenementen en beheert bijbehorend budget. Daarnaast schakelt het bestuur met de directie, in het speciaal met CEO Saskia als sponsor, om de ideeën en suggesties van onze leden kenbaar te maken.

board

Jonne-Marie Bouman

Chairman

Xander Kotvis

Treasurer

Lotte Jacobs

Communication

Lizette Bogaards

Activities

Boris Doets

Activities

sponsor

Saskia Egas Reparaz

CEO HEMA